(Video) “Kuat menyakat Lofa ni…” Ramai Terhibur Lihat Gelαgαt Comel Neelofa Bergurαu Dengan Suami

Pengacara dan usahawan Neelofa kini bahagia disamping suami, Muhammad Haris Ismail dan anak lelakinya iaitu Muhammad Bilal yang hampir mencecah satu tahun. 

Meskipun masih menerima kec4man dan krit1kan daripada sesetengah pihak, namun masih ramai yang menyayangi dan menjadikan Neelofa sumber inspirasi penghijrahan mereka. 

Neelofa dan suami juga sering memuat naik video mengikut trend terkini menerusi aplikasi TikTok yang mencuit hati mereka yang melihat. 

Terbaru, video berdurasi pendek Neelofa bersama suaminya membuat konten mengikut trend terkini sekali lagi menarik perhatian ramai. 

Menerusi video tersebut, Neelofa dengan selambanya men4rik janggut suaminya sambil menggunakan ‘filter’ kepala besar dan diperh4tikan oleh PU Riz.

“Hahahah p4ksa laki buat,” kapsyen ringkas Neelofa. 

Menjengah ke ruangan komen, rata – rata warganet turut terhibur dengan aksi lucu pasangan selebriti ini. 

“Kuat menyakat betul la ummi Bilal ni,sbb tau abah tu pem4lu”

“Dit4riknya janggut pak ustaz”

“Hahahahah.. manis leting la abah dan umi bilal ni”

“Adoi yang bukan2 je laaa dorg ni”

“Dah kenapa isteri akuu mcm nihh (dalam hati) HAHAHAHAHAHA”

“Sweet betul lah kak neelofa dan bang hariz semoga kekal ke jannah”

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, ohmymedia

[2] Gambar, neelofa

[3] Video, @neelofa

Leave a Reply

Your email address will not be published.