(Video) “Seronok tengok Fatima bercuti…” Perkongsian Terbαru Fazura Tαrik Perhαtiαn Ramai

Terdahulu, pelakon dan usahawan Nur Fazura ada memuat naik status di laman Instagram miliknya merancang untuk bercuti ke Bangkok, Thailand bersama keluarganya. 

Memuat naik status berserta foto suami dan anak sebelum berangkat ke Thailand, Fazura memaklumkan ini adalah kali kedua mereka ke sana bersama Fatima yang sebelum ini masih di dalam perut. 

“Brb while I’m third-wheeling their honeymoon. Teringat l4st time we were in Bangkok 2 years ago, Faz dah pregnant with Fatima tapi belum tahu.  

“Alhamdulillah.. her first time in Bangkok ovt of mommy’s tummy today,” ujarnya. 

Baru – baru ini Fazura berkongsi beberapa foto serta video sepanjang percutiannya di Bangkok bersama suami, Fattah Amin dan anak perempuan mereka iaitu Nur Fatima Aisya. 

Menerusi perkongsian tersebut, dapat dilihat keseronokan Fatima dapat memberi makan kura – kura dan juga menikmati lolipop kegemarannya. 

Meskipun cuaca agak pan4s di sana, namun Fatima tidak banyak merag4m dan bertingkah baik sepanjang mereka melawat ‘Dream World’. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

“Belek ke kanan untuk keseronokan bersama Fatima dan keluarga di Bangkok baru – baru ini. Kami pergi ke Dream World pada hari kedua. 

“Cuaca agak pan4s tetapi kami menghab1skan masa berjam – jam yang bermakna dengan perkara yang disukainya. ( termasuk gula – gula lolipop),” kapsyen Fazura. 

Menjengah ke ruangan komen, rata – rata warganet memuji telatah Fatima yang tidak banyak rag4m ketika berada di luar. 

“Behave nya dia. Kalau anak acik x cukup tanah dah nak kej4r”

“Woww candy, bak kata Fatima”

“Happy holiday Fatima with family”

“Nyama napa tak nak tengok camera”

“Amboi beshar nya lollipop diaaa”

“Kak Faz Junior in pink, So cute”

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, missfazura, lovelyfatima._

Video, missfazura

Leave a Reply

Your email address will not be published.