(Video) “Masa ni terkejút dapat tahu pregnant, sebab…” Neelofa Ceritα Momen Kehαmilαn Muhammad Bilal

Anak lelaki kepada pasangan Noor Neelofa dan Muhammad Haris Ismail yang kini berusia sembilan bulan sering kali menjadi tumpuan ramai. 

Pada awal Oktober lalu, Neelofa telah mended4hkan wajah anak lelakinya, Muhammad Bilal untuk tatapan umum di sosial media. 

Rata – rata mereka yang melihat wajah Bilal buat pertama kali memuji kecomelan wajahnya dan disamakan dengan wajah sepupunya, Jebat Jayden ketika kecil. 

Terbaru, Neelofa membuka kisah dimana dia mula – mula mendapat tahu dirinya sedang hamilkan Bilal ketika rancangan Next To Neelofa musim kedua. 

Menurut Neelofa dia dan suaminya tidak merancang, namun rezeki untuk mendapat Bilal awal pada usia perkahwinan mereka dua bulan. 

Menerusi video tersebut, Neelofa juga berkongsi momen ketika membuat ujian kehamilan dan terkejvt dengan keputusan tersebut. 

“Masa ni terkejvt bila tahu pregnant, sebab tak plan pun. 

“Lepas tu macam blvr kejap sebab dah 3 weeks. Check sebab period dah lew4t,” cerita Neelofa. 

Video tersebut dikongsi semula oleh seorang peminatnya di laman TikTok @seorannur. 

“Alhamdulillah, sekarang Sheikh Bilal dah membesar dengan sihat. Dah jadi abang sado handsome,” tulisnya. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, neelofa

Video, @seorangnur

Leave a Reply

Your email address will not be published.