(Video) “Sαkit pon boleh jadi lagu…” Ramai Puji Tokti Tak Cepat Mαrαh Tercúcúk Jαrum

Baru – baru ini telah berlangsungnya konsert eksklusif Music of Soul yang diadakan oleh penyanyi terkenal Datuk Seri Siti Nurhaliza. 

Rata – rata yang memenuhi ruang Dewan Peanary, KLCC berpuas hati dengan persembahan Datuk Siti yang membawakan 20 buah lagu. 

Meskipun Datuk Siti mengakui masih dalam fasa pemulihan kesihatannya akibat dij4ngkiti c0v1d, namun persembahan Datuk Siti tetap berjaya memuk4u para penonton. 

Jarang – jarang sekali kita dapat lihat disebalik tabir setiap persembahan dengan persiapan persalinan Datuk Siti yang bertuk4r busana. 

Terbaru, perkongsian seorang pengguna TikTok menarik perhatian ramai dimana pembantu peribadi Datuk Siti sedang menjahit selendang Datuk Siti di badannya. 

Menerusi video tersebut, pembantunya yang dipanggil Kak Azie sedang menjahit dan dengan tiba – tiba Datuk Siti meng4du s4kit. 

Namun bertuk4r menjadi alunan lagu sambil menyak4t Kak Azie yang sedang memegang jarum di tangannya. 

Meskipun tercucvk jarum di badannya, Datuk Siti tidak cepat melat4h dan hanya bertindak seperti tiada apa – apa yang berlaku.   

“Pandai Siti cover s4kit,” tulisnya. 

Menjengah ke ruangan komen, rata – rata warganet turut memuji sikap layanan Datuk Siti terhadap staffnya. 

“Bagus tok ti s4kit pun jadi lagu, siku staff jauh sekali”

“Love CT. selebriti yg sgt2 humble d0wn to earth!”

“Ni baru org beradat .. suka ngan tok ct ni sopan jer dengan sesiapa pun all the best tok ct”

“Bagus tok tii ni, s4kit pon boleh jadi lagu”

“Dia orgnya mmg hati tulus lembut kan”

“Penyabar, sentiasa senyum, penyayang. Inilah our Pop Queen”

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, ctdk

Video, @pasak_bumi_

Leave a Reply

Your email address will not be published.