(Video) “Lama nak tengok Zamani kembαli macam ni…” Pak Nil Kongsi Keαdααn Terkini Zamani

Baru – baru ini, penyanyi kumpulan Slam iaitu Zamani, 51 telah selamat menjalani pembed4han perbaiki tulang yang bengk0k akibat peny4kit scoli0sis. 

Meskipun begitu, Zamani masih perlu dip4ntau oleh dokt0r keadaannya dan ini diberitahu sendiri oleh isterinya, Nur Juliana. 

Terdahulu, Juliana meminta kepada orang ramai agar tidak datang melawat suaminya buat masa ini supaya dapat berehat dan pulih sepenuhnya. 

Terbaru, perkongsian Datuk Haji Aznil Nawawi sedikit sebanyak memberi kelegaan kepada para peminat apabila dapat melihat perkembangan terbaru penyanyi itu. 

Menerusi video yang dikongsi oleh Pak Nil, Zamani dilihat sudah boleh berjalan menegak, namun perlu dipimpin oleh orang lain. 

“Allahu Akbar! Alhamdulillah. Terima kasih Allah. Terima kasih semua yg menyumb4ng dan mendoakan. @zamanislam_official dah dibenarkan pul4ng. Tkasih semua petugas hospit4l,” tulis Pak Nil. 

Untuk makluman, Pak Nil merupakan sal4h seorang rakan selebriti yang memb4ntu Zamani mengumpul duit untuk melakukan pembed4han. 

Meninjau ke ruangan koemn, rata – rata warganet turut teruja melihat keadaan terkini Zamani. 

“Alhamdulillahhhh syukur… Lama nk tgk abg zamani kembli spt ini.. Ase nak nang1s pulak…. Apatah lg family dia msti gembira x terhingga… Zamani org baik, org cakap baik, org yg pandai jg hati org ramai sbb tu ramai syg”

“Alhamdulillah..berkat usha..bntu4n dn doa dri smua..Allah makbul kn..dgn ksih syg dri Nya..zamani dpt brgrak sperti biasa..syukur…trima ksih pknil..ats usha pknil ..buka mata kmi smua..smoga Allah bri kn kshtan yg baik utk pknil..trus sebar kn kbaikan..dn utk zamani..smoga trus shat dn jlni hdup sprti insan biasa”

“MashaAllah..Allahuakhbar alhamdulillah nampak dah makin sihat jalan dan tegak abg Zamani, Tahniah perjuangan yg mulia Pak Nil bantu sahabat kita”

“Allahu akbar! Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi… One of my favourite singer. Lots of love! ”

“Kuatnya semangat zamani. Baru few days dah berjalan macam ni. Serius kagum! Semoga cepat sembuh,”

“Syukur Alhamdulillah. Dh jln sprti dlu. Xbongk0k2 dh. Smoga cpt sembuh abg zamani.”

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, aznilnawawihm, mediahiburan, mstar

Video, aznilnawawihm

Leave a Reply

Your email address will not be published.