(Video) “Tαnpα muzik dah merdu…” Ramai Terujα Lihat Tokti Duét Dengαn Cakra Khan

Penyanyi tersohor dan diminati ramai, Datuk Seri Siti Nurhaliza telah mengadakan persembahan Music of Soul pada 5 dn 6 November lalu. 

Persembahan Datuk Siti memuk4u mereka yang hadir dan rata – rata mereka memuji nyanyian terbaik Datuk Siti. 

Tidak hanya dihadiri oleh para peminat, konsert tersebut dihadiri juga oleh beberapa rakan artis yang sememangnya menjadikan Datuk Siti idola mereka. 

Terbaru, perkongsian Datuk Siti di laman Instagram miliknya menarik perhatian ramai apabila mended4hkan, penyanyi dari seberang turut hadir bertemu beliau.

Menurut Datuk Siti, Cakra Khan sempat bertemu dengannya sebelum konsert bermula dan mereka sempat berduet bersama. 

“Terh4ru sgt bila @cakra.khan sudi singgah bertemu saya sblm show di Plenary Hall baru2 ini.  

“Walaupun @cakra.khan tak sempat menonton persembahan saya tetapi beliau sudi datang bertemu dan kami sempat menyanyikan sedikit lagu Seluruh Cinta,” ujarnya. 

Dalam pada itu, lagu Seluruh Cinta amat bermakna buat Datuk Siti dan Cakra Khan kerana dirak4m 7 tahun lalu dan kini masih didengari oleh orang ramai. 

“Lagu duet kami ini sgt bermakna, dirak4mkan 7 tahun lalu dan kini mencatat 76 juta tonton di youtube. Terus success Cakra, moga lancar konsert di KL nanti,” tambah Datuk Siti lagi. 

Meninjau ke ruangan komen, rata – rata warganet memuji suara merdu mereka berdua yang dinyanyikan spontan tanpa iringan muzik. 

“Ni betul2 penyanyi terbaik, tanpa iringin muzik pun lemak merdu..xperlu try h4rd sgt.”

“Lagu duet tokti yang terpaling favourite”

“Ni br real voice xmasok studio pon suara macam kaset…”

“Nyanyi spontan pun merdu berlemak. Haduhh”

“Nyanyi takde muzik mcm ada muzik. Suara sebenar”

“Aaahhh…jadi ikut terharuu….ni salah satu lagu fav saya…sukses terus ibu Afiyah dan Cakra Khan.”

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, musixmatch, suara, ctdk

Video, ctdk

Leave a Reply

Your email address will not be published.