Tulαr Keluαr Makan Bersama, Shuib Dedαh Keperibαdiαn Watie Hanifiah

Terdahulu tul4r mengenai pelawak dan penyampai radio Shuib Sepahtu yang mended4hkan sedang mengenali hati budi seorang wanita. 

Namun masih enggan mended4hkan siapakah wanita yang berjaya menambat hati Shuib atau nama sebenarnya Shahmira bin Muhamad. 

Terkini, Shuib mengakui keluar makan malam bersama Watie Hanifiah setelah tul4r foto menampakkan susuk seseorang disebalik cermin di sebuah restoran mewah. 

“Ya, saya keluar dinner dengan wanita bernama Watie. Ketika itu, kami dinner bersama anak – anak saya, Matin dan juga Talita. 

“Sebelum ini, memang saya ada naf1kan hubungan bersama Watie sebab mal4s nak besar – besarkan cerita. Tapi dah ternampak pulak reflection di cermin, jadi tak perlulah kot sor0k – sor0k. 

“Kami belum ada apa – apa perancangan. Baru peringkat awal, baru kawan – kawan. Nak tengok juga anak – anak macam mana, family macam mana,” ujarnya. 

Apabila ditanya jika Watie memiliki ciri – ciri yang Shuib nyatakan sebelum ini, Shuib hanya meminta orang ramai mendoakan yang terbaik. 

“Insya-Allah saya nampak dia ada ciri – ciri itu. Nampaknya anak – anak selesa dan paling penting, mak saya selesa dengan dia. Untuk hal akan datang, saya cuma mohon doakan baik – baik. 

“Tak kisah dengan siapa pun saya berkawan, saya mohon doakan terbaik untuk saya dan keluarga,” tambah suami kepada Allahy4rham Siti Sarah Raisuddin. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, ohmymedia

[2] Gambar, iamwatie, shuibsepahtu

Leave a Reply

Your email address will not be published.