(Video) “Terkeluαr terus bahasa bélit lidah…” Gelagat Anak Sulung Awal Ashaari Sαbαr Mengαjαr Adiknya Cuit Hαti Ramai

Anak kepada pasangan selebriti Awal Ashaari dan Scha Alyahya sering kali menjadi tumpuan ramai setiap kali perkongsian mengenai mereka dimuat naik ke laman media sosial. 

Masing – masing mempunyai akau Instagram masing – masing untuk tatapan para peminat yang sering mengikuti perkembangan mereka berdua. 

Lara Alana yang kini berusia lapan tahun sangat fasih bertutur dalam bahasa Inggeris dan kini sudah pandai bergaya seperti mamanya. 

Makankala Lila Amina yang berusia setahun lebih sentiasa mencuit hati warga maya dengan gelagat lucunya meskipun masih bertutur dalam bahasa bayi. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lara Alana Ahmad (@laraalanaa)

Terbaru, perkongsian menerusi akaun Instagram milik Lara menarik perhatian ramai dimana Lara sedang mengajar adiknya menyebut huruf. 

Menerusi video tersebut, meskipun dilihat tenang mengajar adiknya, namun gelagat Lila yang tidak duduk diam membuatkan ramai ger4m. 

“Aduhhh pen1ng dapat student mcm ni.. @lilaaminaaa,” tulis Lara pada ruangan kapsyen. 

Menjengah ke ruangan komen, rata – rata warganet turut terhibur melihat gelagat dua beradik ini. 

“Lila bahasa apa tu syg heheheheheh”

“Time huruf jatvh, mengelvh str3ss sangat tu kakak”

“Kakak pun super cuteeeee lah, suara dia i cannot ger4mmm. Adik punnn gewammm cuteeeee”

“Anak murid ckp apa tuuu chomel 2 2, bijak kakak lara”

“Ch4rge yuran lebih Lara sebab melibatkan kesihatan ment4l dan em0si”

“Ni cikgu yg nak ab1skan lesson tanpa kisah apa student’s reaction…Pandai Lara act jadi teacher”

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, laraalanaa, murai, bharian

Video, laraalanaa

Leave a Reply

Your email address will not be published.