“Kita penαt jaga, tapi…” Gelagat Talita, Anak Raja Ilya Buat Ramai Gerαm

Pelakon, model dan usahawan Raja Ilya kini bahagia bersama suami dan anak yang baru lahir dan kini menetap di Australia. 

Anak perempuan Raja Ilya iaitu Talita Love Garrett yang kini berusia empat bulan menjadi tumpuan ramai dengan kecomelannya. 

Menerusi Instagram Raja Ilya atau nama sebenarnya Raja Ramilah Begum Raja Mohammad sering berkongsi perkembangan anak perempuannya. 

Gelagat Talita yang sentiasa tersenyum apabila di hadapan kamera membuatkan ramai cair dan ger4m dengan kecomelannya. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TalitaLove (@talitalovegarrett)

Terbaru, perkongsian Raja Ilya menarik perhatian rama dengan berkongsi beberapa keping foto suami dan anaknya. 

Menerusi perkongsian tersebut, Talita dilihat tersenyum lebar apabila di dukung oleh ayahnya ketika bangun tidur. 

Raja Ilya juga memaklumkan anaknya lebih gemar bersama ayahnya berbanding dirinya apabila suaminya berada di rumah. 

“Bangun tidur terus Cari Daddy dia .. Yang pen4t beranak, jaga siang malamnya kita , tapi Daddynya juga Yang dia Cari . It’s ok gurl .. my turn will come @talitalovegarrett,” tulisnya. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raja Ilya (@rajailya)

Menjengah ke ruangan komen, rata – rata warganet turut ger4m melihat Talita bersama ayahnya. 

“Jangan mar4h mommy. Daddy’s girl semua macam tu selalu”

“Alo alo.. cute sgt talita” aunty love you”

“Ya Allahhhhh… dia ni mmg semua sama je ngan daddy dia.. adoilahai.. ger4mmm tgk..”

“Mashallah daddy’s girl sgt ni.. tgk la telinga pun sama..”

“Halah halah halah dia tuu..daddys girl sgt..ger4m la aunty tgok, semoga mmbesar sihat syg”

“Eee nande²nya.. ger4m aih 😂😍 anak daddy sangat ni”

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, majalahpama

[2] Gambar, ayangsihatabangmantop, rajailya

Leave a Reply

Your email address will not be published.