(Video) “Ibu agαin…” Gelagat Siti Aafiyah Di Set Penggαmbαrαn Tokti Cuit Hαti Ramai

Penyanyi dan usahawan terkenal Datuk Seri Siti Nurhaliza bukan saja bergelar penyanyi dan ahli perniagaan, malah kini bergelar ibu kepada dua cahaya mata. 

Anak perempuan sulungnya, Siti Aafiyah yang berusia empat tahun sudah pandai dan memahami kerjaya ibunya sebagai seorang anak seni. 

Sebelum ini, Datuk Siti memaklumkan tidak mem4ksa anak – anaknya untuk mengikut jejak langkah sebagai anak seni, namun apa yang penting adalah ilmu pengetahuan, hal agama serta memiliki perilaku yang baik. 

Meskipun begitu, Datuk Siti tetap memperkenalkan anaknya terutama Aafiyah mengenai cara kerjanya selain turut mended4hkan anaknya di hadapan kamera. 

Seperti sebelum ini, Aafiyah bergandingan dengan Datuk Siti dalam iklan produk nutrien kanak – kanak hasil jenamanya sendiri. 

Terbaru, perkongsian Datuk Siti mengenai Aafiyah di bel4kang tabir penggambaran iklan susu Farm Fresh menarik perhatian ramai. 

Menerusi perkongsian tersebut, Aafiyah tidak kek0k berada di sisi pengarah, malah bertindak sebagai pembantu pengarah mencuit hati ramai. 

“Beh1nd the scene iklan susu @farmfreshmilkmalaysia .. Kali ke 2 Aafiyah berlakon iklan dengan ibu.. Alhamdullillah, Aafiyah segalanya di permudahkan dan Aafiyah boleh ikut ar4han ..  

“Nervovs jugak ibu mula mula takvt Aafiyah cr4nky , tapi anak ibu ni macam dah faham kerja ibu.. Tq Anak ibu ..  

“Haaa tu ! Dia yang lebih lebih bagi ar4han kat saya tau!! Dah macam assistant director dah,” tulis Datuk Siti. 

Menjengah ke ruangan komen, rata – rata warganet turut memuji kepandaian Aafiyah membawa diri yang dikelilingi oleh orang dewasa. 

“Masha’Allah clever girl..suara Aafiyah..nyar1ng..ikut ibu ke”

“Good job aafiyah. terr0r laa dia”

“Bijak dan comel la Aafiyah ni”

“Boley jadi director lepas ne”

“Siti nurhaliza junior”

“Aafiyah dr kecil mmg cerdik”

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, ctdk, farmfreshdairyproduce

Video, ctdk

Leave a Reply

Your email address will not be published.