(Video) “Menαngis cium baby…” Reαksi Kanak-Kanak Lelaki Dapat Adik Bαru Undαng Sebαk Ramai

Setelah sekian lama menjadi anak tunggal, sepastinya anak akan rasa sunyi tanpa adik beradik yang lain untuk diajak bermain. 

Keterujaan mereka apabila mendapat tahu akan mempunyai adik nanti pasti tidak dapat disembvnyikan dan mereka lah orang yang paling tidak sabar menanti kehadiran orang baru. 

Seperti perkongsian seorang pengguna TikTok dimana dia berkongsi reaksi anak lelaki sulungnya ketika pertama kali bertemu adik perempuannya. 

Menerusi video yang dikongsi oleh @haziqdsubhi dapat dilihat anaknya men4ngis terharu saat melihat adik bayi yang berada dipangku ibunya. 

Dia yang dipujvk ibunya menghampiri adik perempuan lalu memberi ciuman di dahi sambil memeluk adiknya. 

“Anak sulung saya, pertama kali melihat adik perempuan yang baru lahir. Segala 101 perso4lan sudah terjawab,” tulisnya. 

Menjengah ke ruangan komen, rata – rata warganet turut terharu melihat momen indah antara abang dan adik itu. 

“The way dia letak pipi dia kat adik dia . uncle nangess dik”

“Abg ni penyayang.. ala..kite dah ikut nanes sekali”

“Subhanallah, sed1hnya. Nampak sgt dia anak yg baik”

“Lembut hati si abg ni.. sy pun gugVr air mata”

“Alololo, bila bang long start cyr1ng uncle pon nanges. Such a beautiful gesture, semoga jadi abang yang penyayang & anak yang soleh ye. Aaamiiinn”

“Allahu so cute and good boi la abangg”

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, says

[2] Gambar, @haziqdsubhi

[3] Video, @haziqdsubhi

Leave a Reply

Your email address will not be published.