(Video) “Tak jadi lah nak sédih…” Ramai Terhibur Dengan Reαksi Spontαn Anak Zarina Zainuddin Ketika Shóóting

Umum mengetahui cab4ran hidup yang dihadapi oleh pelakon Zarina Zainuddin yang mempunyai sepasang kembar anak aut1sme. 

Menerusi akaun Instagram Zarina dapat lihat kehidupan seharian anak – anaknya iaitu Muhammad Raizal Azrai dan Muhammad Razil Azrai. 

Meskipun begitu, anaknya Azal seorang yang pandai menjaga diri sendiri dan turut terlibat dalam bidang lakonan seperti ibunya. 

Lakonan pertama Azal sebagai watak utama dipuji ramai mempunyai bakat lakonan yang bagus dan dapat menj1wai watak dengan baik seperti Zarina. 

Terbaru, perkongsian Zarina menerusi Instagram mencuit hati ramai dengan telatah Azal ketika bersama ibunya. 

Menerusi video tersebut, Zarina sedang bercerita momen sedih dimana apa akan berlaku kepada dua anaknya jika dirinya sudah tiada lagi dalam dunia ini. 

Namun, momen sed1h tersebut dig4nggu oleh bunyi kentut yang kuat daripada anaknya sehinggakan Zarina turut terkejvt. 

Namun apa yang lebih mencuit hati adalah jawapan spontan yang diberikan oleh Azal saat ditanya oleh ibunya. 

Tambahnya lagi, dia tidak menyangka bahawa video tersebut tul4r yang pada asalnya dikongsi oleh akaun TikTok @sugehresort. 

“Pagi ni saya terlihat video ni di ig Director kesayangan ramai @budakijat saya pun tergelak sendiri tengok video azal.. dia boleh selamba land jer ..  

“Masa sho0ting tu saya serius cakap kat azal.. saya pun tak sangka video ni keluar .. saya cari di tiktok @sugehecoresort,” tulisnya. 

Menjengah ke ruangan komen, rata – rata rakan selebriti serta para peminat turut terhibur dengan jawapan spontan Azal. 

“Terhanyvt dalam kesed1han kemudian tenggel4m dalam oxygen & bact3ria penonton”

“Azal synggghhh,, onty awal2 dah sed1h,, air mata dah keluar,, lepas tu Azal kentut,, refleks onty kelakar,, salam sayang selalu daripada onty from Indonesia”

“Baru je nak feeling² sed1h nak mendalami perasaan kak zarina tiba² ada yg kentut, kentut yg ada oksigen dan bakteria”

Hahahaha pot0nglaa azal! Baru nak feeling2″

“Aku ni dah nak besed1h ..azal kacaukan dengan kentut dia ..tak jadi lah aku sed1h”

“HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA PAGI2 SUDAH TERHIBUR, tengah layan sed1h tiba2 protttt HAHAHAHAHAHAHHAHAA azal azal.”

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, zarinazainuddin_, hmetro

Video, zarinazainuddin_

Leave a Reply

Your email address will not be published.