(Video) “Tak boleh nak fokus sαngαt…” Perkongsian Terbαru Muhammad Bilal Buat Ramai Gerαm

Pemilik nama Muhammad Bilal Muhammad Haris sering menjadi bualan ramai sejak dirinya dilahirkan pada penghujung Januari lalu. 

Bilal merupakan anak sulung kepada pasangan selebriti dan usahawan popular Noor Neelofa dan Muhammad Haris Ismail. 

Sejak wajah Bilal dided4hkan kepada umum beberapa bulan lalu, ramai peminat ternanti – nanti perkembangan terkini anak kepada bek4s pengacara Melet0p itu. 

Terdahulu, Neelofa memaklumkan anaknya kini sudah pandai berjalan beberapa langkah sambil dipimpin olehnya. 

Terbaru, perkongsian Neelofa kemudiannya dimuat naik oleh sal4h seorang pengguna TikTok mengenai Bilal. 

Menerusi perkongsian tersebut, Bilal yang sedang diriba Neelofa menjerit teruja melihat siri animasi Arab kegemarannya. 

“Boleh fokus tak kuku merah have have sis? Atau terg4nggu dgn suara excited syeikh Bilal bila tengok lagu ayam Arab dia kat tv?” Tulis Neelofa. 

Menjengah ke ruangan komen, rata – rata warganet turut ger4m mendengar suara teruja anak pasangan selebriti ini. 

“Fokus tangan bilal dgn suara dia, last baru fokus inai”

“Ger4m comel sangat”

“Dengar suara pun dah tau dah budak syomel sangt tu”

“Fokus kt tgn bilal yg ketak² tu, cam nk geget jew”

“Rasa nk gig1t tgn,tgk mcm tebu,ada ruas2”

“Lofa sila gig1t tangan bilal tu sampai dia nang1s plis”

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, neelofa

Video, @seorangnur

Leave a Reply

Your email address will not be published.