(Video) Tak Hénti Terima Kecαmαn Selepas Nikah, Ini Jαwαpαn Pαdu Safawi Rasid

Tanggal 28 November, pelakon dan usahawan Syifa Melvin selamat bernikah dengan pemain bola pasukan Johor Darul Takzim (JDT), Safawi Rasid. 

Pernikahan tersebut diadakan secara tertutvp yang dihadiri oleh keluarga dan rakan terdekat, yang diadakan di Hotel Hilton Petalin Jaya. 

Terdahulu, berita mengenai perkahwinan pasangan ini tersebar di ruangan aplikasi TikTok setelah sal4h seorang peminat JDT memaklumkan mengenai perkara tersebut. 

Terbaru, menurut Syifa menerusi Insta Story miliknya, perhubungan mereka sudah terjalin selama tiga tahun dan akh1rnya sampai ke jinjang pelamin, meskipun ada segelitir yang tidak suka akan perhubungan mereka. 

Terbaru, menerusi perkongsian sal4h seorang pengguna TikTok, dilihat pasangan pengantin baru sedang disoal oleh seseorang. 

Jawapan spontan Safawi mengumumkan mereka suda sah sebagai suami isteri dan sudah tidak boleh mengec4m mereka berdua lagi. 

“Ini isteri yang sah. Dah tak boleh kec4m,” ujar Safawi sambil dipeluk oleh Syifa. 

Dalam pada itu, menerusi Insta Story milik Syifa juga turut meluahkan rasa syukur apabila sudah sah bergelar isteri selepas mengharungi pelbagai dug4an dan cab4ran bersama. 

Syifa atau nama sebenarnya Nur Syifa Athirah Amirol Melvin juga turut memaklumkan bahawa mereka berdua sudah bertunang pada 4 Januari lalu, sempena hari lahirnya. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, ohbulan

[2] Gambar, syifamelvin

[3] Video, @anglemira.ak

Leave a Reply

Your email address will not be published.