(Video) “Baba, nak baba…” Gelagat Fahri Pertαmα Kali Di Atαs Pentαs Cuit Hαti Ramai

Sudah menjadi kebiasaan bagi setiap sekolah pasti akan mengadakan program penutvp persekolahan dengan mengadakan persembahan daripada kanak – kanak sekolah tersebut. 

Sama seperti anak kepada pengacara televisyen Dayah Bak4r iaitu Achbar Muhammad Fahri yang membuat persembahan pertama kali. 

Berkongsi video sepanjang persembahan tersebut menerusi Instagram miliknya, gelagat Fahri mencuit hati mereka yang melihat. 

Mana tidaknya, pada awalnya Fahri dilihat teruja dan boleh tersenyum namun apabila berada di atas pentas terus menang1s. 

“Fahri’s first concert experience. Fahri excited dari pagi sebab dia ingat nak tengok concert Didi&Friends walaupun kami dah cakap ini sebenarnya concert dia.  

“Fahri masih tak boleh terima dia sebenarnya yang kene perform. Fahri and geng kiranya batch paling muda ( paling cute hehe) . It’s okay Berbi, there’s always first time in everything. 

“Ibu and Baba so proud of Fahri, baby Fahri berjaya go to playschool at an early age and belajar so much ! Ibu and Baba really enjoy watching you grow Berbi,” tulis Dayah panjang lebar. 

Menjengah ke ruangan komen, rata – rata warganet turut terhibur melihat gelagat Fahri dan kawan – kawan yang gugup ketika di atas pentas. 

“Mashaallah cutenya crush saya ni. Semoga menjadi anak yang baik agamanya serta berbakti untuk ibu babah dan semua orang , Aminn , Moga berjaya dunia akhirat fahri sayanggg”

“Aku klu nengok bidio fahri ni akan auto ketawa trbahak2..ntah la..muka dia ada sense of humour..trhibur hari aku tau…tau…love u fahri dari akak mu yg selalu str3ss ngn keja”

“By the end of the day, baba yg kne perform ats stage hahaha”

“Dia ingat nak g tgk konsert tup2 dia yg ats pentas buat konsert”

“MashaaAllah eiii fahri ni cuteee betul! sorry la tergelak tengok fahri nang1s, cuak ok baba tingg4lkan dia hahah”

“Comel sangatttt wlpun ade byk drama! Good job Fahri.”

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, dayahbakar

Video, dayahbakar

Leave a Reply

Your email address will not be published.