(Video) “Khawla punya high note…” Perkongsian Terbαru Anak Ernie Zakri Buat Ramai Gerαm

Tidak din4fikan telatah comel anak kecil pasti membuat siapa yang melihat terhibur selain membuat hari mereka turut ceria. 

Jadi tidak hair4nlah anak – anak selebriti menjadi tumpuan ramai setiap kali ibu bapa mereka berkongsi perihal mereka ke laman media sosial. 

Seperti perkongsian penyanyi Ernie Zakri meluangkan masa bersama anak perempuannya iaitu Nur Khawla Soleha. 

Menerusi video tersebut, Ernie bersama anaknya sedang mempromosikan daging perap jenama popular iaitu Pat Mat Western. 

Melihat gelagat Khawla yang sangat berkelakuan baik disamping ibunya membuatkan ramai berkenan dengannya. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @erniezakri

Namun begitu, gelagat Khawla yang suka menj3rit dengan nyaring pasti membuatkan para peminat menyamakan suaranya dengan Ernie. 

“Minta ma4f ibu lvpa Khawla tak boleh makan. Tengok je lah ya @pakmatwesterncafe ni,” tulis Ernie. 

Menjengah ke ruangan komen, ratav – rata warganet memuji kecomelan serta bakat semula jadi Khawla yang mengikut ar4han ketika berlakon. 

“Alahaaiiiiiii comelllll nyeeeee both of youuuu. Gerammm nye dengar Khawla”

“High pitch juga macam ibu ni”

“Kna bg payment lebih ni kt khawla. In character betui tu”

“Part j3rit tu Khawla tgh berlatih nk nyanyi cam eibu eee comel”

“Khawla tuu tak sampai setahun lagi dah high pitch tuuu. Eeeiii comel laaa dua duaaaV”

“Pandainya khawla berlakon, nak jadi pelakon ke penyanyi ni?

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, erniezakri

Video, erniezakri

Leave a Reply

Your email address will not be published.