(Video) “Kawan kat sebelah macam dah mengαntuk je…” Perkongsian Terbαru Heliza Helmi & Suami Cuit Hαti Ramai

Umum mengetahui pemilik nama Heliza Helmi bukan sahaja bergelar seorang penyanyi, malah bergiat aktif dalam misi kemanvsiaan. 

Sering berkongsi aktiviti kemanvsiaan di laman Instagram miliknya, Heliza pasti akan pergi kemana saja yang memerlukan bantvan. 

Jika dulu, pasti setiap kali pulang dari sesebuah misi, Heliza akan berkongsi pengalamannya bersama keluarga atau kawan – kawan. 

Tapi kini Heliza teruja untuk bercerita mengenai aktivitinya bersama suami tercinta yang dinikahi awal tahun lalu. 

Menerusi perkongsian terbarunya dapat dilihat dimana Heliza seronok bercerita kepada suaminya iaitu Mahadi Badrul Zaman. 

Meskipun mengantvk memandangkan hari sudah malam, namun Mahadi tetap setia mendengar perkongsian isterinya. 

“Makacih Abg Dee dengar Kakja share pasal Misi Serporna at this time. Walaupun Abg Dee nantok tetap gigih tah4n mata dan the best part Alhamdulillah ada projek – projek untuk Misi Semporna. 

“Alhamdulillah terus capai targ3t. Alhamdulillah! Jazakumullahu khayr Abg Dee. Makasih juga faham Kakja punya minat and always support dan bagi izin dan redha. Tencu2!! 

“Pasni Abg Dee pula turvn padang sama InshaAllah,” tulisnya panjang lebar. 

Menjengah ke ruangan komen, rata – rata warganet memuji pasangan bahagia ini yang sentiasa menyokong antara satu sama lain. 

“Abe Dee dalam hati “Ya Allah bini aku xleh tunggu esok ke” ?”

“Nasib la dpt wife bateri full manjang, hebat kak ja sentiasa energetic”

“Dia buat lapor4n dh tntg misi dia pergi semporna..suami dia siap dgr je..lap0r pnjng dia”

“Masal4h nya kak ja tu cite guna bahasa isyarat ye..patut laa abg dee nmp l4yuu je mata”

“Alhamdulillah. Suami mithali akan sentiasa sabar & menjadi pendengar setia bagi para isteri yg lumrah wanita akan suka bercakap & n0n st0p. heehe.”

“Hahahha kelakar bertabahla wahai sang suami”

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, iluminasi, nurhelizahelmi

Video, nurhelizahelmi

Leave a Reply

Your email address will not be published.