Lisdawati Bersαnding Kali Kedua Bersama Suami, Rupαnyα Ini Sebαbnyα

Pasangan Fauzi Nawawi dan Lisdawati antara pasangan selebriti romantis yang digemari ramai dan antara pasangan selebriti yang kekal bersama paling lama.

Lisdawati, memuat naik beberapa keping foto bersama suaminya lengkap berpakaian pengantin dan bersanding buat kali kedua bagi mengg4ntikan foto tedahulu yang tidak menutvp aurat.

Jelas Lisdawati lagi, dia mengakui terkil4n apabila foto perkahwinan yang dirak4m 15 tahun lalu tidak dapat dikongsi kepada umum kerana belum berhijab pada ketika itu. 

“Saya sudah lama merancang untuk mengambil foto baharu. Ketika berkahwin dengan suami 15 tahun lalu, saya masih belum dalam keadaan sempurna (menutvp aurat). Jadi saya tak dapat kongsikan. 

“Jadi hari ini (semalam), sempena meraikan majlis ulang tahun kelahiran yang ke – 44, saya buat sekali majlis persandingan. 

“Apa yang penting saya mahukan gambar perkahwinan sebagai kenangan,” ujar Lisdawati atau nama sebenarnya Nisdawati Nazaruddin. 

Lisdawati dan suami memilih persalinan berwarna biru lembut bagi ‘majlis pernikahan’ manakala busana songket putih untuk ‘majlis resepsi’. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisdawati (@lisdawati15)

“Saya buat majlis serba ringkas sahaja, bukan secara besar – besaran. Momen gambar itu yang penting. Saya buat juga video untuk kenangan cucu dan cicit saya nanti. 

“Jadi selepas ini, kalau nak guna gambar perkahwinan saya, boleh guna yang terkini,” tambahnya lagi. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, ohmymedia

[2] Gambar, lisdawati15

Leave a Reply

Your email address will not be published.