(Video) Ungku Ismail Kongsi Perkembαngαn Terkini Nad Zainal

Pada pertengahan bulan lalu, pelakon Nad Zainal telah dimasukkan ke hospit4l akibat daripada jangkit4n kum4n pada paru – paru. 

Sebelum ini, rakan baiknya iaitu Ungku Ismail mended4hkan bahawa Nad sedang berada di Unit Raw4tan Rapi (ICU) dan memerlukan bantu4n pernafasan. 

Terbaru, Ungku Ismail berkongsi khabar gembira berkenaan Nad menerusi akaun Instagram miliknya dimana kini dalam keadaan baik. 

Dia juga meminta orang ramai agar tidak h3nti momohon doa supaya keadaan Nad kembali sihat seperti sedia kala. 

“Nad masih lagi dalam proses pemulihan. Alhamdulilah, dia dalam keadaan yang baik.  

“Saya mohon agar kamu semua terus mendoakan dia, sembuh, dileny3pkan segala jenis peny3kit dan kesak1tan yang ada pada dia dan kembali seperti sedia kala dalam masa terdekat. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ungku Ismail Aziz (@ungkuismailaziz)

Jelasnya lagi, dia bukan sengaja tidak mahu memberi sebarang perkembangan mengenai keadaan terkini Nad, tetapi Nad kini masih dalam proses pemulihan. 

Tambahnya lagi, sebelum ini dia kerap memberi perkembangan kesihatan kawan baiknya kerana tidak mahu orang ramai membuat sebarang spekul4si atau and4ian. 

“Saya tak nak sebenarnya maklumkan perkembangan Nad pada setiap masa sebab dalam proses pemulihan ini, dia kena banyak berehat. 

“Saya tidak boleh nak cerita sangat, berlainan pada awal – awal dahulu, saya cerita secara terperinci sebab tak nak orang buat spekul4si yang bukan – bukan walaupun pada akh1rnya ada juga orang buat dan tak tahu atas niat apa,” tambahnya lagi. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, ohmymedia

[2] Gambar, ohbulan, ungkuismailaziz

[3] Video, ungkuismailaziz

Leave a Reply

Your email address will not be published.