(Video) “Puteri Sarah, tólóng doakan saya…” Gelagat PU Riz Ketika Live Bersama Puteri Sarah Liyana Tαrik Perhαtiαn Ramai

Tidak din4fikan setiap orang mementingkan penampilan diri dan akan cepat terasa apabila ada yang menegvr mengenai bentuk fizikalnya. 

Seperti suami kepada pengacara dan usahawan Noor Neelofa iaitu Muhammad Haris atau mesra dipanggil PU Riz. 

Baru – baru ini ketika bersiaran langsung bersama Neelofa, ada sal4h seorang warganet meningg4lkan komen mengenai PU Riz yang dilihat semakin berisi. 

Abah kepada Bilal sedikit sebanyak terasa dengan apa yang diungkapkan oleh individu tersebut, meskipun tidak menunjukkannya. 

Terbaru, menerusi siaran langsung bersama selebriti Puteri Sarah Liyana, PU Riz dengan spontan memintanya mendoakan supaya dirinya cepat kurus. 

“Puteri Sarah, doakan saya ni cepat kurus sikit,” ujar PU Riz kepada Puteri Sarah. 

Mendengarkan permintaan PU Riz, Puteri Sarah terus memuji Neelofa yang pandai menjaga suaminya selain memaklumkan gemuk tandanya bahagia. 

Menjengah ke ruangan komen, rata – rata warganet turut berpendapat sama dengan Puteri Sarah. 

“Ustaz X gemok..tapi sadoo jaa..pandai loofa jaga ustaz”

“hadoi lucu larr ustz hariz…jgn ambil gula putih ustz…jgn minum lgsung air manis… alhamdulillah ustz rumah saya jdi, bila saya kaw4l gula”

“Betul sarah cakap tu..”

“Kurangkn part perut tu jer ustaz..Part lain dh ok.Org llaki x elok kurus sgt.Lgpun tu tanda Pn Lofa pandai jaga jiwaraga,mkn suami.

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, puterisarahliyana, neelofa

Video, @seorangnur

Leave a Reply

Your email address will not be published.