“Saya harap tindαkan Syamsul tak kéruhkan keadaan” – Giliran Yusof Haslam Pula Bersuαrα

Sejak semalam ha.ngat diperkatakan apabila pengarah terkenal, Syamsul Yusof mahu menya.man Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi) sebanyak RM10 juta kerana mengeluarkan satu kenyataan fit.nah terhadapnya.

Memetik BH Online, bapa kepada pengarah itu iaitu Datuk Yusof Haslam berharap tin.dakan anaknya itu yang mahu menya.man Jawi tidak menge.ruhkan lagi keadaan.

Enggan mengulas mengenai tin.dakan anaknya itu, Yusof berkata dia dan isteri sentiasa mendoakan yang terbaik buat Syamsul.

“Saya pe.lik dengan tindakan Syamsul. Namun, tak perlulah saya mengulasnya. Cuma sebagai orang tua, saya berharap tindαkan Syamsul tidak akan menge.ruhkan keadaan. Saya dan isteri sentiasa mendoakan yang terbaik buat Syamsul,” katanya.


Semalam dalam satu perkongsian di Instagram, Syamsul berkata dia mahu mengambil tin.dakan undang-undang susulan pihak Jawi didakwa mengeluarkan satu kenyataan fit.nah terhadap keluarganya bahawa dia sudah berkahwin lagi.

Terdahulu, ha.ngat diperkatakan mengenai rumah tangga Syamsul dengan isterinya pelakon Puteri Sarah Liyana berhadapan dengan keme.lut rumah tangga atas dakwaan kehadiran orang ketiga dikenali Ira Kazar

Sekadar perkongsian dan terima kasih.

Sumber:

[1] Rujukan, Rotikaya

[2] Gambar Utama, Utusan

Leave a Reply

Your email address will not be published.