(Video) “Sukanya tengok Rina ni, anak Korea comel betul…” Gelagat Anak Ryzal Ibrahim Bermαin Sαlji Cuit Hαti Ramai

Umum mengetahui perosnaliti media Ryzal Ibrahim telah mendirikan rumah tanggan dengan Maryam You Narae, iaitu warganegara Korea Selatan. 

Jadi, sempena cuti Krismas baru – baru ini Ryzal dan Maryam telah membawa anak mereka iaitu Nik You Rina ke Korea Selatan untuk berjumpa dengan keluarga Maryam di sana. 

Menerusi Instagram Ryzal dapat dilihat beberapa perkongsian ketika mereka berada di sana dan yang menarik perhatian adalah reaksi Rina pertama kali bermain salji. 

Bersama perkongsian tersebut, Ryzal meluahkan rasa kegembiraannya ketika bergelar seorang bapa kepada anak perempuannya. 

“Ryzal tak kenal erti pen4t sejak Rina hadir dalam hidup kami. Semua kepen4tan hil4ng bila dapat dengar suara comelnya, gelak ketawanya yang riang.  

“Ryzal fikir mungkin sebab anak pertama dan Rina masih kecil. Mungkin dah besar nanti risau bila kita perlahan-lahan menjauhi anak atau kurang berkomunikasi.  

“Semoga Allah jadikan Ryzal bapa yang sentiasa dekat dengan anak dan isteri serta keluarga. Walau seisi dunia sekalipun mencari harta, ia takkan sama dengan harta paling berharga iaitu keluarga.” luahnya. 

Menerusi video tersebut juga dapat dilihat Ryzal dan Rina bermain sajli sehingga Rina tertidur kerana kepenatan. 

Menjengah ke ruangan komen, rata – rata warganet turut tersentuh dengan luahan Ryzal selain mendoakan kebahagiaan mereka sekeluarga. 

“Semuga Ryzal Dan family sentiasa dibawah lindungan Allah Dan diberi kesihatan yg baik sentiasa and lots of love to Maryam &Rina till jannah. Amiin yarabbilalamin”

“Comel rina..sy suka tgk ig story ryzal & maryam.”

“Comel anak korea ni”

“Rina duduk kt Korea baru nampak mcm anak Korea masa duduk kt Malaysia nampak mcm anak cina”

“Rina comel sangat.. looking so much like abah ryzalibrhm”

“Mcm tgk citer korea lah”

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, ryzalibrhm

Video, ryzalibrhm

Leave a Reply

Your email address will not be published.