(Video) “Bαckup dancer baru Tokti…” Gelagat Anak Lelaki Tokti Menαri Cuit Hαti Ramai

Penyanyi nombor satu negara iaitu Datuk Seri Siti Nurhaliza atau mesra disapa Tokti sering sibuk dengan urusan perniagaan serta konsert yang diadakan sepanjang tahun. 

Setiap persembahan yang dilakukan oleh Tokti sentiasa memuk4u mereka yang hadir ke persembahannya, tidak kira peringkat umur. 

Sepastinya setiap kali perlu membuat persembahan di mana – mana, Tokti akan meningg4lkan dua anaknya yang masih kecil iaitu Siti Aafiyah, 4 tahun dan Muhammad Afwa, satu tahun. 

Meskipun begitu, Afwa tetap memberi sokongan kepada ibunya walaupun hanya daripada rumah dan ini dapat dilihat menerusi perkongsian Tokti sendiri. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AFWA KHALID (@muhdafwakhalid)

Memuat naik ke Insta Story miliknya yang kemudiannya dimuat naik oleh individu ke laman Instagram, gelagat Afwa sedang menari mengikut rentak lagu yang dinyanyikan ibunya mencuit hati ramai. 

Meskipun hanya dapat melihat wajah ibunya di kaca televisyen, Afwa tetap dilihat teruja sambil menari – nari dengan gaya tersendiri. 

“Wahhh Afwa, kemahin lagi dia. Backup dancer baru Tok Ti ni. Cute jer,” tulis individu tersebut pada ruangan kapsyen. 

Untuk makluman, Datuk Siti mendrkan rumah tangga dengan ahli perniagaan iaitu Datuk Khalid Jiwa pada tahun 2006 dan dikurniakan dua orang cahaya mata. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, ctdk, muhdafwakhalid

Video, srikandi.79

Leave a Reply

Your email address will not be published.