Datuk Yusof Haslam Terkejút Dengan Beritα Pernikαhαn Anaknya, Ini Respons Penuhnyα

Hari ini kita dikejvtkan dengan berita mengenai pernikahan pengarah terkenal Syamsul Yusof dan Ira Kazar. 

Pended4han ini dibuat sendiri oleh Syamsul melalui Instagram miliknya dan ini nyata mengejvtkan ramai pihak termasuk bapanya sendiri iaitu Datuk Yusof Haslam. 

Meskipun rasa terkil4n dengan keputusan yang dibuat Syamsul dimana dia tidak berbincang terlebih dahulu, namun Yusof Haslam reda dengan keputusan yang dibuat anak lelakinya itu. 

“Sebagai bapa saya tidak boleh berkata apa dengan pilihan yang dibuat Syamsul. Dalam hidup ini ada banyak persimpangan.. Semoga dia pilih jalan yang betul. 

“Cuma saya ral4t kerana dia buat keputusan di saat akh1r untuk bernikah. Kalau dia beritahu awal sejak dahulu lagi mungkin kisah rumah tangga mereka tidak melar4t di media sosial,” ujar Yusof Haslam kepada mStar. 

Menurut Yusof Haslam lagi, meskipun tidak mengetahui mengenai berita pernikahan Syamsul dan Ira di Thailand, namun tidak terkejvt memandangkan khabar angin mengenai hubungan mereka sudah lama diperkatakan. 

“Saya tidak tahu menahu tentang mereka sudah bernikah di Thailand. Syamsul pun tidak pernah menghubungi kami sebelum ini. 

“Berita itu mengejvt, namun saya tidak terper4njat kerana sudah lama mendengar desas desus cuma belum ada kepastian. 

“Saya harap Syamsul tidak mengab4ikan tanggungjawab terhadap Sarah dan dua anaknya. Kita sama – sama doakan yang terbaik untuk hubungan Syamsul dan Sarah. 

“Kekecohan yang timbul ini pun berpunca daripada dia (Syamsul), jadi perlulah selesaikan secara baik,” tambahnya lagi. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar utama, hmetro, ohmymedia

Gambar lain, hmetro, ohbulan

Leave a Reply

Your email address will not be published.