“Kami keluarga Syamsul tidak akan memααfkan Kazar yang..” – Datin Patimah Ismail

“Kami keluarga Syamsul tidak akan memaafkan Kazar yang membantu anaknya (Ira Kazar) berkahwin dengan Syamsul.”

Itu kenyataan yang ditulis sendiri oleh ibu kepada pengarah kontr0.versi Syamsul Yusof, Datin Patimah Ismail dalam satu tangkap layar komen yang tular apabila tidak akan memaafkan perbuatan pelakon, Kazar Saisi kerana membantu anak perempuannya bernikah dengan suami orang.

Dalam kenyataan tersebut, Fatimah melahirkan rasa ke.sal dan kece.wa atas tindαkαn pelakon veteran itu apabila tergαmαk menghan.curkan rumah tangga menantu kesayangannya yang juga isteri pertama Syamsul, Puteri Sarah Liyana.


“Kazar telah mero.sakkan rumah tangga Puteri Sarah Liyana dan anak-anak mereka! Namun kami terima takdir yang telah berlaku ke atas anak kami yang ma.lang itu,” ujarnya.

Sementara itu, dalam Instagram milik Kazar atau nama lengkapnya Kazaruddin Saisi, pelakon yang terkenal dengan watak Pak Samad menerusi drama 7 Hari Mencintaiku itu masih tenang tanpa berkongsi apa-apa hantaran berkaitan kontro.versi membabitkan anaknya.

Jumaat lalu, ke.melut rumah tangga antara Syamsul dan Puteri Sarah memasuki episod baharu apabila pengarah filem Mat Kilau: Kebαngkitan Pαhlawan itu mengaku sudah bernikah dengan Ira Kazar yang berwalikan bapa kandungnya, Kazar di Thailand.

Tidak berdiam diri, Puteri Sarah pula mende.dahkan Syamsul sudah lama tidak pulang ke rumah dan telah menye.katnya dalam aplikasi WhatsApp sejak setahun lalu.

Dia juga menegaskan akan mengambil tin.dakan undang-undang terhadap Syamsul dan Ira.

Syamsul dan Puteri Sarah berkahwin pada 8 Mac 2014 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Syaikhul Islam, 5, dan Sumayyah kini berusia tiga tahun.

Sekadar perkongsian dan terima kasih.

Sumber:

[1] Rujukan, Kosmo

[2] Gambar Utama, Beautifulnara & Oh Media

[3] Gambar 1, Harian Metro

[4] Gambar 2, Kosmo

Leave a Reply

Your email address will not be published.