(video) “Muka ayu takleh covér dah…” Anzalna Nasir Kongsi Video Kejutαn Hari Lαhir, Sekαli Lαin Yang Terjαdi Cuit Hαti Ramai

Setiap orang pastinya gembira apabila mendapat kejvtan hari lahir menandakan ada orang mengingati kita sebagai orang istimewa mereka. 

Seperti pelakon cantik Anzalna Nasir yang menerima kejvtan hari lahir daripada keluarga tersayang dengan menghadiahkan sejambak bunga. 

Namun, terjadi perkara yang pastinya akan menjadi kenangan sentiasa buat Anzalna dan anak saudara kembarnya. 

Menerusi video perkongsian Anzalna sendiri, Anzalna yang pada ketika itu sedang berada dalam buaian tidak dapat mengimbangi badan dan jatvh tertongg3k. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anzalna Nasir (@anzalnanasir88)

Kedua anak saudaranya juga turut jatvh ke bawah memandangkan mereka sedang memeluk ibu saudara mereka. 

Menurut Anzalna lagi, dia sudah tahu niat anak saudaranya yang cuba untuk mengusiknya dengan berpvra – pvra jatvh, namun sebaliknya apabila mereka benar – benar jatvh bersama. 

“Kes langg4r l4ri dulu pun belum selesai! korang rasa apa patut I buat kat @the_angguns I tau diorang sengaja nak sab0taj I! Apa pun happy birthday to me! Hahahahahhahahahah,” tulis Anzalna. 

Menjengah ke ruangan komen, rata – rata warganet turut terhibur dengan kej4dian spontan yang berl4ku kepada Anzalna. 

“S0rry sis i tergelak tgk mimik muka u, btw happy birthday capricorn”

“Banyak kali ulang biar jatvh banyak kali.. Happy birthday”

“Hahahahhahaah tak penah tak kelakar Anzalna Nasir. Happy Birthday dear”

“Ulang byk kali kelakar muka anzalna”

“Ma4f tergelak happy birthday anzalna”

“Omg bbbbbb hahhahahahah real nya nih jatvh hahahah pen4t dah cun2 hahha tetap lawa bb happy besday we syg u so much”

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, anzalnanasir88

Video, anzalnanasir88

Leave a Reply

Your email address will not be published.