Terkesαn Dengan Kisah Rumah Tangga Puteri Sarah Liyana, Ciαpαn Eyra Hazali Jadi Buαlαn Ramai

Pada pertengahan tahun lalu, pended4han Puteri Sarah Liyana mengenai kris1s rumah tangganya dengan Syamsul Yusof nyata mengejvtkan ramai pihak.

Pergol4kan itu berlanjutan sehingga ke hari ini tanpa penghujung menjadi santapan rakyat Malaysia yang mengikuti perkembangan kisah mereka berdua.

 

Terbaru, sejak beberapa hari ini, kisah pergol4kan rumah tangga pengarah muda Syamsul Yusof sedang hang4t diperkatakan apabila Syamsul sendiri mended4hkan sudah menikahi Ira Kazar di Thailand. 

Berikutan hal ini, ramai para wanita terkes4n dengan pernikahan Syamsul dan Ira dimana mereka turut simp4ti terhadap isteri pertamanya iaitu Puteri Sarah Liyana. 

Rata – rata mereka tidak h3nti memberikan kata – kata semangat buat Puteri Sarah yang juga ibu kepada Syaikul dan Sumayyah. 

Tidak terkecuali pelakon Eyra Hazali turut memuat naik ciapan berkaitan dengan isv tersebut sekaligus menarik perhatian ramai. 

Menerusi perkongsiannya di Twitter, Eyra seakan meluahkan rasa kec3wanya dimana pihak tersebut tidak akan mendua jika rasa sayang itu ada. 

“Kalau betul sayang, pasti tiada yang kedua,” ciapan Eyra menerusi Twitter miliknya disertakan dengan emoji h4ti terlvka.

Perkongsian yang dibuat Eyra nyata mendapat pelbagai reaksi daripada warganet yang bersetuju dengan luahan Eyra. 

“Betul tu.Kalau betul sayang..satu utk selamanya..tiada yg kedua”

“Jangan pernah beri peluang dan bukak pintu untuk orang lain. Hasvtan sentiasa ada. Semoga iman kuat untuk menol4k”

“Kalau sorg pun dah bahagia, apa lagi nak cukup la sorg tu.”

“Betul,Sy sokong sgt”

“Ya. If u love someone, u can only see her/him, fikirkan dia je. Bila ada mslh dgn dia and suddenly jadi kurang syg, tu yg tersuka kat org lain. The end.”

“Betul sangat”

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, rotikaya

[2] Gambar utama, rotikaya, murai

[3] Gambar lain, eyra.hazali, syamsulyusoffilm

Leave a Reply

Your email address will not be published.