(Video) Kongsi Video Hαntαr Cucu-Cucu Ke Sekolah, Sekali Penαmpilαn Uwais Jadi Buαlαn Ramai

Sudah setahun pemergian penyanyi Siti Sarah Raisuddin meningg4lkan suami, Shuib Sepahtu dan empat orang anak mereka iaitu Uwais Al Qarni, 11, Dzahira Talita Zahra, 9, Ariq Matin, 7 dan Ayash Affan yang berusia satu tahun.

Kehil4ngan Siti Sarah amat terasa buat para peminat apatah lagi buat keluarganya terutama anak – anak yang masih memerlukan kasih sayang seorang ibu. 

Meskipun begitu, anak – anak Shuib tetap dilimpahkan dengan kasih sayang oleh atuk dan neneknya iaitu Raisuddin, Salamiah dan Siti Fatimah. 

Hal ini dapat dilihat menerusi perkongsian Instagram milik arw4h Siti Sarah yang kini diuruskan oleh ibu tir1nya, Siti Fatimah atau mesra dipanggil Makder. 

Menerusi perkongsian video tersebut dapat dilihat Raisuddin sendiri memandu dan menghantar cucu – cucunya ke sekolah. 

Meskipun jika dilihat Uwais iaitu anak sulung kepada Shuib dan arw4h Siti Sarah sentiasa bersama Raisuddin dan Makder, namun menurutnya semua cucu – cucunya adalah kesayangannya. 

“Ni atok siapa ? Cucu lain akan cakap atok uwais. Ni atok utk semua cucu dia la,” tulisnya pada ruangan kapsyen. 

Menjengah ke ruangan komen, rata – rata warganet turut seb4k melihat perkongsian yang dibuat menerusi Instagram arw4h Siti Sarah. 

Namun begitu, ada segelintir warga maya yang tidak selesa melihat penampilan Uwais dengan berambut panjang dan tidak terurus itu.

Tol0nglah kemaskan rambut Uwais.. kesi4n dia.

Sed1h pulak tengok, hidup tanpa ibu. kecik2 lai. moga Allah selalu jaga kalian.

Semoga atok nenek diberikan kesihatan yg baik utk jaga cucu2nya. kasih sampai syurga.

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, sitisarahraissuddin, shuibsepahtu

Video, sitisarahraissuddin

Leave a Reply

Your email address will not be published.