(Video) “Sayang Mami Sha, Bunga dah besar…” Perkongsian Fasha Sandha Mengenαi Anak Saudaranya Tαrik Perhαtiαn Ramai

Anak perempuan kepada pasangan Elisya Sandha dan Uzair Haqimy sering mendapat perhatian ramai sejak kelahiran sehingga kini sudah berusia 7 bulan. 

Menjadi cucu sulung dalam keluarga Sheila Rusly dan Jinggo, Bunga Elhaq dit4tang bagai minyak yang penuh oleh seisi keluarga mereka. 

Bukan itu saja, Bunga juga menjadi anak saudara kesayangan pelakon cantik Fasha Sandha dan ini dapat dilihat melalui perkongsian video di laman Instagram milik pelakon cantik itu. 

Fasha meluahkan kerinduan terhadap Bunga memandangkan dia sudah lama tidak berjumpa dan dengan pertemuan itu terub4t rindu Fasha atau membahasakan dirinya Mami Sha. 

“Sayang Mami Bunga Elhaq dah besaq. Cepat betul dah 7 bulan. Baby yang cute bijak dan manja. Lama betul tak jumpa nasib nak lagi kat Mami Sha dia. 

“Thanks Uzair dan Elisya for the food. Elisya dah jadi chef macam2 menu dia pandai masak now, belajar dari mil nya, otai chef Sis. Lucky,” tulis Fasha. 

Menjengah ke ruangan komen, rata – rata warganet memuji keluarga Fasha dan Elisya memiliki keturunan yang cantik – cantik. 

“Subhanallah comel cantik cerdik”

“Cantik-cantik betul la keturunan family ni!”

“Cantik baby ni. Semoga yang baik-baik sahaja untuk dia ya. Amin.”

“Tiyut nya ger4m sayang baby girl”

“Sekejap lagi dh boleh geng kej4r2 dgn Aisya.. Cuteee baby Bunga”

“Semua cantik2…x jemu tngok bkali2… org kelate kata comey dooh. Jemyma makin lawa…ala2 pelakon Philippine”

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, majalahpama

[2] Gambar, AleesaAmsyar, mediahiburan, fashasandha, elisyasandhaofficial

[3] Video, fashasandha

Leave a Reply

Your email address will not be published.