“Cukuplah!..” Ini Respons Ibu Syamsul Selepαs Ditαnyα Mengenαi Percerαiαn Syamsul & Puteri Sarah

Terdahulu, ibu kepada pengarah sens4si Syamsul Yusof iaitu Datin Patimah Ismail meluahkan rasa kec3wa dengan sikap anaknya yang memilih berkahwin buat kali kedua bersama Ira Kazar. 

Tampil meluahkan rasa di Insta Story serta meningg4lkan komen berhubungan isv tersebut, Patimah sering menjadi perhatian ramai. 

Terbaru, Patimah menyatakan dia engg4n dig4nggu oleh mana – mana pihak berhubung isv tuntvtan cer4i menantunya. 

Dia juga mended4hkan engg4n dih1na oleh netizen berhubung tind4kannya yang sering mengeluarkan sebarang kenyataan berkaitan isv rumah tangga anak lelakinya. 

Sebelum ini, Patimah juga menyatakan engg4n mema4fkan keluarga Ira Kazar atas tind4kan yang dilakukan oleh mereka yang meruntvhkan kebahagiaan menantunya. 

Walau bagaimanapun, Patimah sudi untuk mema4fkan Syamsul meskipun pernah terl4njur melakukan kesal4han sehingga meluk4kan hatinya, Puteri Sarah, anak – anak dan seisi keluarga. 

Untuk makluman, Puteri Sarah hadir ke mahk4mah Syariah pada pagi tadi, Isnin bagi memfailkan pencer4ian setelah hampir 9 tahun mendirikan rumah tangga dengan Syamsul. 

Dalam pada itu, Puteri Sarah yang juga seorang pelakon memaklumkan tarikh sebutan pertama tuntvtan tersebut adalah sehari sebelum hari ulangtahun perkahwinan mereka yang ke – 9 iaitu pada 8 Mac ini. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, ohmymedia

[2] Gambar utama, ohmymedia, keluarga

[2] Gambar lain, puterisarahliyana, kosmo

Leave a Reply

Your email address will not be published.