(Video) “Baba bila nak kahwin…” Soαlαn Spontαn Jebat Jayden Buαt Ramai Terhibur

Bagi ibu bapa tiada hal yang lebih membahagiakan apabila dapat meluangkan masa bersama anak melakukan aktiviti bersama – sama. 

Apatah lagi bagi ibu bapa yang bekerja, masa yang terhad memuatkan mereka lebih menghargai masa bersama anak ketika mareka masih kecil. 

Momen – momen seperti inilah yang akan dikenang apabila mereka menigkat dewasa kelak dan sibuk dengan urusan sendiri. 

Seperti perkongsian terbaru pelakon Sharnaaz Ahmad dimana dia meluangkan masa dengan anak lelakinya, Jebat Jayden. 

Menerusi perkongsian tersebut, Sharnaaz dan Jebat sedang mempromosikan produk frozen jenama Pak Mat Western. 

Apa yang menarik perhatian adalah celoteh Jebat ketika bersama babanya yang membuat mereka yang melihat tidak ker1ng gusi. 

“Cubaan pertama menjadi pelakon dari Anak antoo junior.. apa pun Pakmat Western tetap menjadi pujaan hati kedua dua kami anak beranak.. tak percaya try ahhh,” tulis Sharnaaz. 

Dalam pada itu juga Sharnaaz sempat bertanyakan soal4n cepumas kepada anaknya dimana Jebat membenarkan atau tidak babanya kahwin lagi.

Jawapan yang diberikan oleh Jebat nyata mengejvtkan babanya sambil ketawa berdek4h dengan jawapan oleh Jebat itu.

Meninjau ke ruangan komen, rata – rata warganet turut terhibur menonton lakonan Jebat bersama babanya. 

Hahahaha okkk dah boleh ambik job berlakon”

“Pandainya dia melawak”

“Haa ambik kau terbeli4k mata hahahaha baby pon banyak jugak”

“Hahahahaha.. winnnn… bijak sungguh jaden.. ckp tanpa skrip.. yuhuuuu…”

“Comelnyaa “ tu saya tkberani “ eee mcm dh beso sangat tau”

“Jebat ni memang tak pernah mengec3wakan… ada je gelagat dia”

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, sharnaazahmad, jebatjayden

Video, sharnaazahmad

Leave a Reply

Your email address will not be published.