Dikatakan Keluarga Tidαk Lαntαng Bersuara, Ini Respons Pαdu Puteri Sarah Liyana “Sebelum ini orang tertαnyα-tαnyα dimana keluarga saya…”

Kemelvt rumah tangga pengarah sens4si Syamsul Yusof dan pelakon Puteri Sarah Liyana sampai ke kemunc4k apabila Puteri Sarah hadir ke Mahk4mah Syariah pada Isnin lalu untuk tuntvtan percer4ian. 

Namun begitu, ramai yang perasan ahli keluarga Puteri Sarah tidak bersuara atau mengeluarkan kenyataan seperti keluarga Syamsul sebelum memfailkan percer4ian.

Menurut lap0ran Kosmo, Puteri Sarah memaklumkan ibu bapanya serta ahli keluarga yang lain tidak lant4ng bersuara kerana faktor kerjaya mereka dalam bidang profesional. 

Meskipun begitu, ibu kepada dua cahaya mata itu tetap mendapat sokongan penuh daripada ahli keluarganya.

“Selama ini orang tert4nya – t4nya di mana keluarga saya. Sebenarnya mereka ada tetapi disebabkan kerjaya, mereka tidak boleh ke depan,” ujarnya. 

Terdahulu, Puteri Sarah hadir bersama dua adiknya ke kompleks mahk4mah dan memperkenalkan diri mereka berdua. 

“Ini adik perempuan kedua saya, Puteri Sofia ialah seorang doktor. Tak akanlah seorang doktor yang lant4ng bersuara. Kemudian, Megat Imran pula seorang konsultan pengurusan material. 

“Profesion mereka tidak membolehkan untuk lant4ng bersuara seperti pihak belah sana tetapi saya tetap gembira ahli keluarga hadir untuk beri sokongan,” tambahnya lagi. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, rotikaya

[2] Gambar, syor, syamsulyusoffilm, iluminasi

Leave a Reply

Your email address will not be published.