(Video) “Lara paling tαk lαri tempo kalau menari…” Perkongsian Anak Awal Ashaari Ketika Membuat Persembαhαn Jadi Buαlαn Ramai

Anak sulung kepada pasangan selebriti Awal Ashaari dan Scha Al Yahya iaitu Lara Alana kini sudah berusia 11 tahun. 

Menjengah ke laman Instagram Lara, kini Lara sendiri yang menguruskan akaunnya sendiri berbanding sebelum ini diuruskan oleh mamanya. 

Lara yang sudah meningkat dewasa sudah pandai bergaya seperti mama dan papanya yang digelar ikon fesyen. 

Bukan itu saja,Lara juga suka menyertai program mahaupun aktiviti yang dianjurkan oleh sekolahnya. 

Seperti perkongsian terbarunya, Lara dan rakan – rakanya membuat persembahan sempena sambutan Tahun Baru Cina di sekolahnya. 

“Macam mana Bahasa Melayu Sis? Macam mana solo part sis? Ok lah kan, sis masih mencuba.. apa apa pun ingat pesan sis, lup4kan kisah lama dan “Be Happy”. 

“Happy New Year to all my Chinese friends and thank you parents who came and supported us!” tulisnya dalam ruangan kapsyen. 

Menjengah ke ruangan komen, rata – rata warganet memuji persembahan Lara yang menari mengikut tempo lagunya. 

“Lara paling tak l4ri tempo kalau menari! Nice! Pastu nampak dia macam xde stage fr1ght! Senyum je sepanjang atas stage, memang cantik!”

“Macam br semalam tgk lara baby, tau2 harini dh jd artis cilik..terharunya tgk dia perform”

“Saper mata dia focus tgk lara soang jer dari mula smpi abis atas stage tu, kita gang!”

“Chomel je part solo tuuu”

“Performer mcm bapak die..”

“Wowww lara terpaling ahmoiii lah die shantikkkkk”

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, laraalanaa, nona

Video, laraalanaa

Leave a Reply

Your email address will not be published.