(Video) Gelagat Muhammad Afwa Berlαri Ke Arah Tokti Ketika Persembahan Tαrik Perhαtiαn Ramai

Tanggal 11 Januari merupakan tarikh ulangtahun kelahiran penyanyi terkenal tanah air iaitu Datuk Siti Nurhaliza atau mesra dipanggil Tokti. 

Istimewanya pada sambutan tahun ini dimana Tokti menyambut ulangtahun kelahirannya di negara Arab Bersatu, Dubai bersama dua anak dan suami, Datuk Khalid Jiwa. 

Pulang ke Malaysia, Tokti sekali lagi dirai oleh peminatnya baru – baru ini menerusi kelab peminatnya iaitu Sitizoners. 

Kemeriahan sambutan tersebut dikongsinya menerusi akaun Instagram milik Tokti sendiri dengan memilih tema Hawaii. 

Terbaru, Tokti sekali lagi dirai dimana suami tercinta pula menganjurkan majlis ulangtahun Tokti yang ke 44 tahun dengan dihadiri kenalan rapat dan keluarga terdekat. 

Menerusi perkongsian sal4h seorang kenalan Tokti dan suaminya, dapat dilihat gelagat anak lelaki Tokti iaitu Muhammad Afwa yang berl4ri ke arah ibunya. 

Pada ketika itu, Tokti sedang menyampaikan ucapan serta membuat sedikit nyanyian bagi menghiburkan para tetamu yang hadir. 

Afwa yang ingin berada dekat dengan ibunya berl4ri ke arah pentas dan memanj4t tangga sendirian sebelum dib4ntu oleh ayahnya. 

“So sweet, Afwa nak ibu. Itulah usahawan kita yang disayangi. Tak pernah lel4h pen4t handle semua permintaan peminat dengan senyuman manis,” tulis individu tersebut. 

Dalam pada itu, Tokti turut mengulang siar postingan tersebut ke Insta Story miliknya. 

“Macam tu la bila ada anak ni. Nak ikut je mana ibu pergi anak teruna ibu ni,” tulis Tokti. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, ctdk

Video, ctdk

Leave a Reply

Your email address will not be published.