Mahu Hidup Berdikari & Mula Berniaga, Tagline Bisnes Shuhada Tαrik Perhαtiαn Ramai

Baru – baru ini, pelakon Hafidz Roshdi telah mencer4ikan isterinya, Nurul Shuhada dengan tal4k satu menerusi pesanan ringkas. 

Tidak menunggu lama, bek4s isterinya bangkit memulakan hidup baru sebagai ibu tunggal untuk menyara dirinya serta dua cahaya mata. 

Meninjau ke Instagram milik Shuhada, dia mengakui saat ini adalah paling mencab4r dalam kehidupannya. 

Pun begitu, dia mahu mengubah persepsi tentang ibu tunggal dan memohon sokongan daripada orang ramai bagi perniagaannya. 

“Seperti yang semua sedia tahu, Shu akan mulakan hidup sebagai single mother. Jadi, kebanyakan orang akan fikir yang bukan – bukan pada Shu. 

“Shu ada kat sini untuk ubah persepsi burvk orang pada single mother, Shu nak keluar dari pandangan skept1k manusia yang kata single mother selalu jadi orang yang minta dan berharap pada manusia untuk kelangsungan hidup anak – anak. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by shu as it SHU ! (@shushukriii)

“Shu dengan rendah diri memohon semua yang ada kat sini untuk support bisnes Shu dan anak – anak untuk harungi fasa seterusnya dalam hidup kami,” tulisnya panjang lebar. 

Tambahnya lagi, kini dia lebih bersemangat untuk berdikari dan menjadi lebih kuat dalam mengharungi cab4ran ini. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by shu as it SHU ! (@shushukriii)

“Shu berani cakap, Shu tak pernah semangat macam mana Shu semangat saat ni. Tamp4ran hebat ni buat Shu yakin yang Shu kena lebih kental dan lebih berdikari. I will get through this! You too besteeh! 

“Jadi, Shu pilih untuk bina sumber pendapatan Shu sendiri tanpa bergantung pada pihak berkenaan. Azam ni bukan azam sementara. Ini azam mutlak!” tambahnya lagi. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, rotikaya

[2] Gambar, shushukriiihrotikaya

Leave a Reply

Your email address will not be published.