(Video) “Lαst-Lαst jadi Anuar Zain…” Gelagat Tokti Layan Peminαt Nyαnyi, Cuit Hαti Ramai

Setiap tahun, penyanyi terkenal tanah air Datuk Seri Siti Nurhaliza akan mengadakan konsert eksklusif untuk para peminatnya. 

Sentiasa memberikan persembahan terbaik, Datuk Siti atau mesra dipanggil Tokti menjadi kegemaran ramai yang tidak j3mu mendengar nyanyian Tokti. 

Pada penghujung tahun lalu, Tokti mengadakan persembahan Music of The Soul: An Evening with Dato’ Sri Siti Nurhaliza. 

Dewan tertutvp tersebut dipenuhi dengan ribuan peminat dari serata negeri selain juga turut dihadiri oleh beberapa selebriti lain yang meminati Tokti. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Terbaru, perkongsian Tokti mengimbau kembali momen persembahannya bersama peminat menarik perhatian ramai sehingga hampir 20 ribu tanda suka. 

Menerusi video tersebut, dapat dilihat momen Tokti terhibur dengan nyanyian sal4h seorang peminatnya yang berada di sana. 

“Sal4h satu momen yang saya suka sewaktu membuat persembahan adalah melihat sendiri gelagat para peminat saya yang datang menonton. Saya pulak yang terhibur,” ujar Tokti. 

Menjengah ke ruangan komen, rata – rata warganet turut terhibur dengan perkongsian Tokti selain memuji keberanian lelaki tersebut untuk tampil di hadapan Tokti. 

Suka je tengok, terhibur. At least dia berani.

Bak kata Sajat confident tu is a first, jadi tak jadi tu belakang kira yang penting confident.

Best sangat konsert haritu.

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, ctdk

Video, ctdk

Leave a Reply

Your email address will not be published.