(Video) Perkongsian Terbaru Ibu Mertua Puteri Sarah Liyana Tαrik Perhαtiαn Ramai “Hanya dia sahaja lelaki dαlαm hidup adiknya”

Ibu kepada pengarah kontrov3rsi Syamsul Yusof iaitu Datin Patimah Ismail memuat naik luahan hatinya mengenai cucu lelakinya yang juga anak kepada Syamsul. 

Patimah berkongsi luahan hati tersebut menerusi Insta Story beserta gambar Syaikul Islam mencium adik perempuannya, Sumayyah. 

Patimah yang juga isteri kepada penerbit terkenal Datuk Yusof Haslam memuji Syaikhul yang memiliki rasa tanggungjawab seorang abang dalam menjaga adiknya. 

“Syaikhul seorang abang yang menjaga adiknya, Sumayyah dengan baik kerana (Syaikhul) tahu, hanya dia sahaja lelaki dalam hidup adiknya,” luah Patimah. 

Hal ini berikutan daripada kem3lut rumah tangga yang dihadapi oleh anak lelakinya, Syamsul bersama isterinya Puteri Sarah Liyana. 

Untuk makluman, Syamsul dan Puteri Sarah mendirikan rumah tangga pada 8 Mac 2014 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Syaikhul Islam, 6, dan Sumayyah, 4 tahun. 

Pada 8 Mac lalu merupakan prosiding pertama percer4ian antara Syamsul dan Puteri Sarah juga merupakan ulangtahun perkahwinan mereka yang 9 tahun. 

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Sumber: 

[1] Rujukan, mediahiburan

[2] Gambar, syaikhulsumayyahofficial, hotfm, dpatimah012

[3] Video, syaikhulsumayyahofficial

Leave a Reply

Your email address will not be published.